Lijmwerk

Neem contact op

Lijmwerk laten uitvoeren? Dan bent u bij Metselcompany aan het juiste adres. Wij zijn een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van lijmwerken. Wij voeren dagelijkst diverse projecten uit voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Wij voeren al deze projecten door heel Nederland uit. Neem vrijblijvend een contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.

Wat is lijmwerk?

Bij lijmwerk worden blokken en grote elementen verlijmt. Dit kan voor zowel binnenmuren als voor buitenmuren. Daarnaast wordt deze techniek ook toegepast bij dragende en niet-dragende wanden.  Blokken hebben een L-vorm of een V-vorm.  Deze blokken worden handmatig bewerkt. Het wordt bij grote elementen met behulp van een lijmkraanmachine toegepast.  U kunt bij Metselcompany rekenen op gespecialiseerde lijmers van kalkzandsteen blokken en grote elementen.  Er zijn twee soorten materialen die worden gebruikt bij lijmwerk. Dit zijn kalkzandsteen en cellenbeton. Bij beide materialen wordt dezelfde techniek gebruikt en heeft een even mooie uitstraling.  Bij lijmwerken wordt een snelle en gemakkelijke techniek toegepast.

Voordelen kalkzandsteen

De materialen kalkzandsteen en cellenbeton hebben een aantal voordelen. Deze staan hieronder voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van deze materialen.

Kalkzandsteen lijmwerk heeft de volgende voordelen:

  • Geluidsisolerend
  • Warmte vasthoudend
  • Reguleert vocht en damp
  • De verwerking van lijmwerk is snel en simpel
  • Kalkzandsteen is volledig recyclebaar en kost weinig energie, dit materiaal is dus milieuverantwoord.

Kosten lijmwerk

De kosten voor lijmwerk zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, binnen- of buitenwerk en de locatie. Om de juiste prijs voor u vast te stellen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Zo kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u van plan om een metselbedrijf in te schakelen voor lijmwerk? Kies dan voor Metselcompany. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Deze kunt u aanvragen door contact met ons op te nemen. U kunt ons ook direct bellen: 06-50831529. Natuurlijk is deze offerte geheel gratis. U kunt ook contact met ons opnemen indien u graag meer informatie nodig heeft. Wij zijn u graag van dienst!