Voegwerk

Neem contact op

Voegwerk laten uitvoeren? Dan bent u bij Metselcompany aan het juist adres. Wij voeren dagelijks diverse projecten uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze projecten voeren wij door heel Nederland uit. Wij bieden verschillende soorten voegwerken aan. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor meer informatie.

Traditioneel voegen

Traditioneel voegen is een unieke manier van voegen. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden, wordt namelijk eerst de metselmortel volledig uitgekrabd. Daarna wordt de voegmortel toevoegt om deze vervolgens af te werken. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zijn er dus 2 aparte mortelsoorten nodig. Hierbij is elke variant van afwerking door ons mogelijk.

voegwerk

Doorstrijken

Ook is het mogelijk dat wij het voegwerk doorstrijken. Dit is een techniek waarbij de metselmortel direct wordt afgewerkt. Het metselen én het voegen gebeurd dus op hetzelfde moment.

Voordeel van doorstrijken

Een heel belangrijk voordeel van voorstrijken, is dat het voegwerk hierdoor een langere levensduur krijgt. Dit komt, omdat er maar met één mortel wordt gewerkt. Hierdoor krijg je één geheel en gaat het daardoor dus veel langer mee.

Soorten voegwerk

Wij bieden bij Metselcompany verschillende soorten voegwerken aan. Hieronder staan de soorten die wij aanbieden op een rijtje voor u. Bovendien staat er ook kort vermeldt wat deze inhouden.

  • Snijvoeg: sierlijke vorm
  • Knipvoeg: strakke belijning
  • Platvolvoeg: perfect uitgelijnde voeg
  • Verdiepte voeg: deze voeg is een beetje verdiept
  • Terug gehouden voeg: enigszins teruggehouden voeg
  • Bol geklopte voeg: steekt een beetje uit en is grof afgewerkt
  • Schaduwvoeg: inwaartse afsnijding dat zorgt voor een schaduweffect

Kosten voegwerk

De kosten voor voegwerken zijn lastig te bepalen. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters, binnen- of buitenmuren en de locatie. Natuurlijk weegt het soort voegwerk het meeste mee bij de de prijsbepaling. Om een beter beeld van uw wensen en behoeften te krijgen, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Gratis vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Deze kunt u geheel gratis aanvragen.