Metselwerk

Neem contact op

Metselwerk laten uitvoeren? Dan bent u bij Metselcompany aan het juiste adres. Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van metselwerk. Dagelijks voeren wij diverse projecten uit voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Deze projecten voeren overal uit in Nederland. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor meer informatie.

Soorten metselwerk

Wij bieden bij Metselcompany verschillende soorten metselwerken aan. Een aantal soorten diensten die wij voor u uit kunnen voeren staan hieronder:

  • Halfsteenmuur metselen
  • Wildverband metselwerk
  • Ouderwets kruisverband
  • Herstellen metselwerk

metselwerk

Kosten metselwerk

De kosten voor metselwerken zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters, binnen- of buitenmuren, de soort stenen die gemetseld moeten worden en de locatie. Om een beter beeld van uw wensen en behoeften te krijgen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Metselwerken: Waarom Metselcompany?

Metselcompany is een toonaangevend bedrijf op het gebied van metselwerken.  Wij staan bekend om onze mentaliteit en arbeidsethos. Bij ons staat altijd de klant voorop. Indien wij onze planning moeten aanpassen om onze relaties uit de brand te helpen, dan doen wij dat gewoon. Wij voeren zowel klussen uit voor particulieren als voor zakelijke klanten. Om u een beter inzicht te geven van onze werkwijze, kunt u diverse uitgevoerde projecten door ons bekijken. Deze hebben wij met trots mogen uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers.

Metselwerk herstellen

Na een aantal jaren raken voegen verouderd. Hierdoor gaan deze scheuren of brokkelen. Het metselwerk herstellen is hier een oplossing voor. Zo blijven uw muren en gevels er mooi uitzien en voorkomt u mogelijke problemen.

Vrijblijvende offerte

Bent u van plan om een metselbedrijf in te schakelen? Kies dan voor Metselcompany. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Deze kunt u aanvragen door contact met ons op te nemen. Deze is uiteraard geheel gratis. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen indien u vragen heeft over metselwerk of meer informatie nodig heeft. Wij zijn u graag van dienst!