Metselwerk herstellen

Neem contact op

Metselwerk laten herstellen? Dit laat u natuurlijk over aan een vakkundig en ervaren bedrijf. Daarom is Metselcompany de juiste keuze. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten metselwerken, maar ook in het repareren en herstellen hiervan. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie.

Repareren van buitenmuren of gevels

Na een aantal jaren zullen de voegen van uw buitenmuur of gevel verouderen. Dit komt grotendeels door de weersomstandigheden. Hierdoor kunnen de voegen gaan scheuren of brokkelen. Het is belangrijk om deze te laten vervangen of herstellen. Verouderd voegwerk vormt meestal geen problemen, maar het kan vochtoverlast veroorzaken. Hierdoor ontstaat er doorslaand vocht. Bovendien ziet het er ook niet mooi uit wanneer het metselwerk gaat scheuren of brokkelen. Dit voegwerk kan eenvoudig hersteld worden. Zo voorkomt u mogelijke problemen en ziet uw muur of gevel er weer zo goed als nieuw uit.

metselwerk herstellen

De kosten voor het herstellen van metselwerk

De kosten voor het herstellen van metselwerk is zonder enige informatie lastig te bepalen. De prijs voor reparatie is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo weegt het aantal vierkante meters dat moet worden hersteld zwaar mee. Daarnaast weegt het ook mee of het om binnen- of buitenmuren gaat. Om uw situatie zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken en weet u wat de mogelijke kosten zullen zijn.

Metselwerk laten herstellen?

Wilt u uw metselwerk laten herstellen? Laat dit dan doen door Metselcompany. Wij zijn een gespecialiseerd metselbedrijf met veel ervaring in het repareren van metselwerk. Neem nu vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen. U kunt ons bellen: 0299 316078 of mailen naar: info@metselcompany.nl. Wij zijn u graag van dienst!