Stelwerk

Neem contact op

Stelwerk laten uitvoeren? Dan bent u bij Metselcompany aan het juiste adres! Wij zijn een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van stelwerk. Wij voeren dagelijks diverse projecten uit voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Deze projecten voeren wij uit in heel Nederland. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie.

Wat is stelwerk?

Stelwerk is een klus dat nauwkeurig uitgevoerd moet worden door een échte specialist als Metselcompany.  Vervolgens kan het metselwerk en lijmwerk worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat het stelwerk nauwkeurig wordt gedaan, zodat onze metselaars en lijmers hierna goed hun werk kunnen doen. Onze stelleurs kunnen het volgende voor u doen:

  • Stellen van profielen en kozijnen, zodat alles op de juiste plek staat en woning of pand gemetseld kan worden.
  • Stellen en monteren van kozijnen en de geveldragers
  • Benodigde waterkeringen maken

stelwerk

Kosten stelwerk

De kosten voor stelwerken zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, binnen- of buitenmuren en de locatie. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Stelwerk: Waarom kiezen voor Metselcompany?

Metselcompany is een gespecialiseerd en toonaangevend bedrijf op het gebied van metselwerken. Wij staan bekend om onze arbeidsethos en mentaliteit. Bij ons staat de klant altijd voorop. Indien wij onze planning moeten aanpassen om onze relaties uit de brand te helpen, dan doen wij dit natuurlijk. Wij voeren klussen uit voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Wij hebben al vele klussen mogen uitvoeren en zijn ook u graag van dienst! Zo bieden wij onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Wij leveren de beste kwaliteit
  • Wij leveren verschillende diensten
  • Zowel particulieren als zakelijke klanten

Vrijblijvende offerte

Bent u van plan om een metselbedrijf in te schakelen? Kies dan voor Metselcompany. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Deze kunt u aanvragen door contact met ons op te nemen. U kunt ons ook direct bellen: 06-50831529. Deze offerte kunt u uiteraard geheel gratis aanvragen. Indien u graag meer informatie wilt over stelwerk, kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!